Η Ομάδα μας

_____ Εταίροι

Νικόλαος Κιτρομηλίδης

Ο Νικόλαος Κιτρομηλίδης είναι Δικηγόρος Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1988, από την οποία αποφοίτησε το έτος 1993. Χειρίζεται με ευχέρεια την Αγγλική και την Γαλλική γλώσσα.

Πραγματοποίησε την άσκησή του στη Νομική Υπηρεσία μεγάλου Τραπεζικού Ομίλου, όπου αποκόμισε σημαντική εμπειρία σε ζητήματα Αστικού και Τραπεζικού Δικαίου.

Το 1995 ίδρυσε το δικηγορικό του γραφείο με κύριο αντικείμενο το Εμπορικό Δίκαιο και υποθέσεις Τροχαίων Ατυχημάτων. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις αστικού και ποινικού δικαίου, υποθέσεις σοβαρών σωματικών βλαβών εξ ατυχημάτων αυτοκινήτων, με συνολικές αποζημιώσεις σε θύματα που περνούν τα 3.000.000,00 Ευρώ καθώς και μεγάλο όγκο υποθέσεων εμπορικών επισφαλειών, με συνολική απόδοση είσπραξης στους πελάτες μεγαλύτερη από 10.000.000,00 Ευρώ

Είναι διακεκριμένος συνεργάτης σημαντικών Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Νομικής Προστασίας από την αρχή της σταδιοδρομίας του έως και σήμερα, αντλώντας κυρίως υποθέσεις σωματικών βλαβών από ατυχήματα αυτοκινήτων καθώς και υποθέσεις εμπορικής πίστης ως προς τη διαχείριση επισφαλειών.

Επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση με τον Δικηγόρο

Σπουδές & Εξειδίκευση

Πανεπιστημιακές σπουδές

Εξειδίκευση

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Καλέστε μας

Ελάτε να αξιολογήσουμε την υπόθεσή σας