Η Ομάδα μας

_____ Εταίροι

Αλέξιος Λιάσκος

Ο Αλέξιος Λιάσκος είναι Δικηγόρος Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979, όπου και μεγάλωσε. Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1997, από την οποία αποφοίτησε το έτος 2004. Χειρίζεται με ευχέρεια την Αγγλική γλώσσα.

Πραγματοποίησε την άσκησή του στο Δικηγορικό Γραφείο «Σωτήριος Δήμας & Συνεργάτες», όπου αποκόμισε σημαντική εμπειρία σε ζητήματα αστικού και εμπορικού δικαίου και δικαίου εταιρειών.

Από το ξεκίνημά του στη δικηγορία ειδικεύεται στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων και των Εμπορικών Εταιρειών, στο Αστικό Δίκαιο, στο Εμπράγματο Δίκαιο, στο Κληρονομικό Δίκαιο, στο Φορολογικό Δίκαιο και στο Πτωχευτικό Δίκαιο. Έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων με σημαντική παρούσια στο χώρο της βιομηχανίας, των κατασκευών, του λιανεμπορίου, του τουρισμού, του real estate, των ασφαλίσεων και της εστίασης, σε θέματα διαχείρισης κεφαλαίου και επενδύσεων, εξαγορών, αναδιάρθρωσης, ρύθμισης και διαχείρισης κινδύνου, κανονιστικής συμμόρφωσης και πνευματικής ιδιοκτησίας. H δικαστηριακή του παρουσία και η εν γένει παροχή νομικών υπηρεσιών και συμβουλών του αφορά κυρίως υποθέσεις των ανωτέρω αντικειμένων.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2010.

Εμβαθύνει συνεχώς την νομική του κατάρτιση με την συμμετοχή του σε νομικά συνέδρια καθώς επίσης και με την τακτική παρακολούθηση νομικών σεμιναρίων και προγραμμάτων επί των αντικειμένων που ειδικεύεται.

 

Επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση με τον Δικηγόρο

Σπουδές & Εξειδίκευση

Πανεπιστημιακές Σπουδές

Εξειδίκευση

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Καλέστε μας

Ελάτε να αξιολογήσουμε την υπόθεσή σας